Imatge de la Vila de Gràcia

L’Advocacia de l’Estat reclama imputar 36 votants, que van resultat ferits durant l’1 d’octubre, pels delictes de desobediència, resistència a l’autoritat, atemptat i desordres públics amb amenaça de violència. En parlem aquest divendres a “El matí de Barcelona”, el mateix dia en què ens preparem pel canvi d’hora del cap de setmana.


Els ferits de l’1-O, de víctimes a imputats?

L’advocacia de l’estat vol imputar  36 votants ferits de l’1 d’octubre per haver format una ‘massa tumultuària’ contra la policia. Considera que són culpables de desobediència, resistència a l’autoritat, atemptat, i desordres públics amb amenaça de violència. En parlem amb Núria Garrido Blanc, presidenta de l’Associació de Juristes pels Drets Humans:


La llibertat d’expressió a la Universitat

Lassociació constitucionalista ‘S’ha Acabat!’ ha denunciat les universitats catalanes a les Juntes Electorals per negar-se a retirar “símbols separatistes”: pintades, cartells i pancartes. En parlem amb Pablo Acedo, portaveu de la plataforma Fora el Borbó de les Universitats Catalanes:


El canvi d’hora

Aquest dissabte canviem l’hora. Els rellotges s’avancen una hora i  dormirem una hora menys. En parlem amb Trinitat Cambras, membre del consell assessor per a la reforma horària:


L’actualitat a les xarxes

El ridícul de Josep Borrell en una entrevista a la televisió pública alemanya és el tema estrella del repàs a les xarxes que ens porta l’Àlex Solà. El debut estelar de Suárez Illana com a número dos de Pablo Casado i el nou disc de Rosalía també han estat entre les qüestions més comentades:


Esports

El David Betran ens parla de l’èxit del Barça femení de futbol, que s’ha classificat per les semifinals de la Champions per segona vegada a la seva història:


Cinema

Amb el Roger Granel repassem l’actualitat audiovisual de la setmana a la ciutat de Barcelona:


El Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘. Aquesta setmana, hem parlat de les estratègies per plantar cara a la ultradreta, la presència d’amiant a Barcelona i els seus perills, la comunicació política dels candidats a les eleccions municipals i la implicació dels pares en la criança dels fills, coincidint amb l’ampliació del permís de paternitat:


Els Impros

La versió humorística de l’actualitat, de la mà dels Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: