Increment de la sinistralitat dels patinets

Els accidents de trànsit en què s’hi han vist implicats patinets elèctrics s’han multiplicat per quatre a Barcelona en un any. El 2019 es van veure implicats en 539 sinistres, mentre que al 2018 en 129. L’Ajuntament espera la regulació per part de la Direcció General de Trànsit i es mostra partidari de l’assegurança per a patinets elèctrics i dels elements de protecció individual. En parlem amb Guillem Pagès, CEO de Reby:


El cafè solidari de Sant Joan de Déu

L’1 de març, se celebra la Magic Line de Sant Joan de Déu, la caminada solidària que enguany arriba a la seva setena edició. Per escalfar motors, durant aquestes setmanes prèvies, han engegat una iniciativa batejada com el “cafè solidari” amb què pretenen recaptar fons. Ens ho explica Elisenda Harder, directora de la Magic Line i responsable de Comunicació de l’Obra Social de Sant Joan de Déu:


L’acolliment de les menors que arriben soles

La denúncia d’una menor víctima d’una violació en grup a Palma de Mallorca i el reconeixement per part del govern balear de casos d’explotació sexual entre els menors que tutela ha posat de manifest un greu problema en un col·lectiu ignorat. A Catalunya, la DGAIA té en marxa una prova pilot per noies menors estrangeres que han patit abusos sexuals. En parlem amb:


Xarxes

El més destacat del repàs a les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un resum de l’actualitat esportiva:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: