Imatge de la Bordeta

L’1 d’abril entra en vigor el nou permís de paternitat de vuit setmanes. El ‘Hashtag Barcelona‘ debat la importància d’ampliar el temps de baixa dels pares per assumir nous models de paternitat. L’últim dia del judici del cas dels Maristes és també una altra de les qüestions destacades a “El matí de Barcelona”.


Nou permís de paternitat: més temps per “fer de pare”

A partir del dia 1 d’abril, el permís de paternitat s’amplia de cinc a vuit setmanes. Valorem la importància que té aquesta mesura per contribuir a la implicació dels pares en la criança dels seus fills. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


El cas Maristes, vist per a sentència

Joaquin Benítez va demanar perdó a les víctimes, ahir, durant l’última jornada del judici pels abusos sexuals a alumnes dels Maristes de Sants-Les Corts, i va reiterar que els responsables del centre ho sabien. L’adjunta del Síndic per a la infància, Maria Jesús Larios, va admetre ahir en aquest programa que va fallar el protocol per als casos d’abusos sexuals i maltractaments a menors, que es va firmar el 2006.
En parlem amb Manuel Barbero, president de la Fundació Mans Petites i pare d’una de les víctimes:

També hem volgut conèixer l’opinió de la Belen Tascón, presidenta de la FAPAC, sobre el paper de l’escola en aquest cas:


L’actualitat a les xarxes

Ahir va néixer un nou polític: Alberto Carlos Rivera Díaz, el nou i revolucionari líder de Ciutadans, d’origen de telenovel·la veneçolana. Un altre, com Casado, va tornar a la tele i a la vergonya aliena. Sort que va sortir Aznar a fer-se el mascle. I, per rematar-ho, Josep Bou. Un dia de polítics, ahir a les xarxes socials. Ens ho explica el Toni Noguera:


Les breaking news

Les notícies de la setmana que haurien d’haver estat portada, segons Dolors Boatella, però que per algun incomprensible motiu no han estat:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: