Imatge de Vilapiscina i la Torre Llobeta

Aquest divendres, volem conèixer els arguments de Ciutadans per criticar la decisió del Pride Barcelona de no permetre’ls participar en la manifestació de demà, amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI. Però també fem el resum del més destacat del ‘Hasthag Barcelona‘ i ens interessem pels fitxatges en el mercat d’estiu, en esports.


Ciutadans es defensa

Ciutadans acusa els organitzadors del Pride Barcelona d’haver cedit a “pressions polítiques” per haver-los expulsat de la desfilada de demà, amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI. L’organització argumenta que el partit d’Albert Rivera no ha respectat el compromís de no pactar o arribar a acords amb formacions que fomentin el discurs d’odi o amenacin els drets del col·lectiu. En parlem amb Noemí de la Calle, portaveu d’igualtat de Ciutadans al Parlament:


L’actualitat a les xarxes

L’Àlex Solà ens fa el resum més destacat del que es comenta a les xarxes, començant per l’incendi del Delta de l’Ebre i per la solidaritat dels veïns amb un dels ramaders afectats per les flames. El retorn dels presos independentistes a Catalunya i la nova convocatòria de l’ANC de cara a la Diada són altres de les qüestions que han generat més comentaris:


Esports

El Carles Molet ens parla del mercat de fitxatges, començant pel del porter Neto pel Barça i la marxa de Cillessen al València. També ens explica que l’Espanyol, de la seva banda, ha obert una botiga permanent a la Rambla. I ens fa la prèvia de l’agenda esportiva del cap de setmana, amb menció especial als World Roller Games:


Cinema

Repàs de l’actualitat audiovisual de la ciutat, amb Roger Granel:


El Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘. Aquesta setmana, hem parlat de les famílies LGTBI que centren l’edició d’enguany del Pride Barcelona, les noves limitacions per al consum de tabac en espais públics que prepara el govern i les recomanacions dels dermatòlegs per protegir correctament la nostra pell del sol:


Els Impros

La versió humorística de l’actualitat, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: