Cancel·lacions de viatges pel coronavirus

Sanitat recomana no viatjar a zones on hi hagi risc de contagi del coronavirus. Això, a poques setmanes de Setmana Santa, podria provocar algunes cancel·lacions de viatges. El president de l’Associació Empresarial d’Agències de Viatges (Acave), Martí Sarrate, però, assegura que de moment funcionen amb normalitat:

La situació, però, també pot afectar als viatges de finals de curs o als intercanvis escolars previstos amb països com Itàlia. Alguns instituts es plantegen suspendre’ls. En ho explica Albert Daví, coordinador pedagògic de l’institut Jaume Balmes i coordinador del viatge de final de cicle dels alumnes de 4rt d’ESO:


Vaga als cinemes Balaña

Els treballadors dels cinemes del Grup Balaña faran vaga els dissabtes, a partir d’aquest cap de setmana, per protestar contra el tancament del Palau Balaña i contra l’acomiadament de la plantilla. Ho comentem amb Pep Vidal Trabalón, operador del Palau Balaña i delegat sindical:


Podcast

Els ‘Hashtags’ de la setmana, condensats en 20 minuts. Aquesta setmana, hem parlat dels afectats per la cancel·lació del MWC, del canvi d’estratègia en l’ocupació dels narcopisos, de com es generen estats d’opinió a les xarxes socials i de per què aquest hivern no ha fet pràcticament fred:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb l’Albert Puyuelo:


Esports

El Carles Alcoyent ens explica l’eliminació de l’Espanyol de l’Europa League i ens porta la prèvia esportiva del cap de setmana:


L’Ambigú

L’Enric Cambray recomana ‘Vespres de la beata verge’, d’Antonio Tarantino, dirigida per Jordi Prat i Coll i protagonitzada per Oriol Genís i Roger Vilà, a l’Escenari Joan Brossa:


Barcelona Plató

L’actualitat del sector audiovisual de Barcelona, amb el Roger Granel:


Els Impros

Acabem la setmana de bon humor, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: