Imatge de la Vila Olímpica

Aquest dijous, ens interessem per la decisió del Pride Barcelona de vetar la participació de Ciutadans en la manifestació de dissabte, amb motiu del Dia de l’Orgull LGTBI. També intentem entendre els motius pels quals el Parlament ha rebutjat el decret que pretenia regular els preus dels lloguers. I parlem de com hem de protegir la nostra pell de la radiació solar, en plena onada de calor.


Protegim prou la nostra pell?

Un estudi de l’OCU demanava el mes passat la retirada d’una crema solar de la marca ISDIN perquè oferia protecció 15 i no 50. Com sabem quina protecció és l’adequada? Quins són els perills de no aplicar el producte adequat? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de 9h a 10h:


Ciutadans, fora del Pride

Finalment, el Pride Barcelona ha decidit vetar la participació de Ciutadans en la manifestació de dissabte. La majoria d’entitats de l’organització han argumentat que el partit taronja no ha complert el compromís que han signat totes les forces polítiques que s’han adherit al Pride, segons el qual es comprometen a no pactar ni arribar a acords amb partits que fomentin el discurs de l’odi o atemptin contra els drets LGTBI. En parlem amb Maria Giralt, directora de l’àrea social del Pride Barcelona:


El Parlament tomba el decret del lloguer

El Ple del Parlament ha tombat el decret que pretenia regular el preu dels lloguers. L’oposició en bloc hi ha votat en contra perquè la consideren una llei electoralista. En parlem amb el portaveu del Sindicat de Llogaters, Jaime Palomera:


Onada de calor

Continua l’onada de calor i continua també el preavís per contaminació per partícules en suspensió. L’entrada de la massa de calor ve acompanyada de pols del Sàhara i els nivells alts de partícules. En parlem amb Maria Del Carmen Llasat, catedràtica de física de l’atmosfera de la UB:


L’actualitat a les xarxes

L’Albert Puyuelo ens parla dels comentaris que ha generat la dimissió de Borrell com a eurodiputat per continuar com a ministre d’Exteriors, així com la polèmica per una entrevista a Arnaldo Otegi a TVE o l’intent de Kim Kardashian d’apropiar-se de la marca ‘kimono’, entre d’altres:


Les “breiking news”

La Dolors Boatella dedica l’última secció de la temporada a l’onada de calor i d’un telèfon mòbil per a dones:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: