Imatge del Clot-Camp de l'Arpa

Aquest divendres és l’últim dia de campanya per les eleccions generals de diumenge, 28 d’abril. Mentrestant, els candidats a les municipals s’han vist les cares per primer cop en el primer debat, organitzat per la Taula del Tercer Sector. Tot plegat, mentre el Constitucional ha avalat el règim lingüístic de la Llei d’Educació de Catalunya.


El TC avala la immersió lingüística

El Tribunal Constitucional va resoldre ahir el recurs presentat fa 10 anys pel PP contra la Llei d’Educació de Catalunya (LEC). El TC avala el règim lingüístic de la normativa, però n’anul·la articles referents a primària, secundària i cossos docents. En parlem amb Ramon Font, portaveu d’USTEC-STEs:


L’actualitat a les xarxes

A dos dies per les eleccions generals, l’Àlex Solà ens parla d’un sistema infal·lible per decidir el nostre vot que s’ha fet viral a les xarxes. Però també dels esforços dels diversos partits per aprofitar la popularitat de Joc de Trons per fer-se propaganda. I, com no, dels dos grans protagonistes de la jornada a Twitter: David Fernández, per la seva declaració al Suprem en el judici de l’1 d’octubre, i Toni Cantó per la suposada evasió d’impostos:


Esports

El Carles Molet ens porta la prèvia de l’agenda esportiva d’aquest cap de setmana, en què el Barça té molts números de proclamar-se campió de Lliga:


Cinema

Repàs de l’actualitat audiovisual de la ciutat, amb Roger Granel:


El Podcast

Us condensem en 20 minuts els moments més destacats dels debats del ‘Hashtag Barcelona‘. Aquesta setmana, hem parlat de Sant Jordi, de la necessitat de regular l’eutanàsia i de la revisió dels contes de tota la vida amb contingut sexista:


Els Impros

La versió humorística de l’actualitat, amb els Impro Acatomba:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: