Alerta pel coronavirus

L’estat espanyol ha confirmat el tercer cas de coronavirus. Es tracta d’un metge italià que estava de vacances a Tenerife. A Itàlia, el balanç és de 7 morts i 200 infectats i milers de persones confinades. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) diu que és “massa aviat” per parlar de pandèmia, però demana “preparar-se” per a aquesta eventualitat. En parlem amb Maria Neira, directora de Salut Pública de l’OMS:


El tanatori de Sants

L’Ajuntament autoritzarà la construcció del tanatori de Sants, si compleix la normativa. El regidor del districte de Sants-Montjuïc, Marc Serra, diu que no tindran cap més remei, tot i no compartir el projecte. I assegura que no va poder convèncer la propietat perquè permetés la continuïtat del Happy Parc, al setembre, quan es va saber que l’activitat perillava per l’augment del lloguer d’un 300 %. Volem saber què en diu Josep Pinyol, antic propietari Happy Parc:


Narcopisos: canvi d’estratègia

Aquest mes de febrer, el barri del Raval ha viscut diversos episodis relacionats amb la venda i consum de drogues en diferents habitatges. També hi ha hagut dos incendis vinculats als narcopisos, tot i que els Mossos no els vinculen amb cap patró establert. Avui ens demanem si hi ha hagut un canvi d’estratègia en l’ocupació de pisos per al consum i venda de drogues. Ho analitzem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens porta tots els detalls de la prèvia del Nàpols-Barça de Champions d’aquest dimarts a la nit:


Agenda

L’exposició ‘Mars de plàstic’ i el concert de Núria Graham a l’Apolo, entre les activitats més destacades que ens proposa per aquesta setmana la Bea Rodríguez:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: