Imatge del parc de Montjuïc

Conseqüències dels aiguats

Una persona ha mort a causa del temporal de pluja d’aquesta nit. Han trobat un cos sense vida a Arenys de Mar que podria ser el veí que ahir a la nit va desparèixer en una riera. Els Mossos treballen per identificar-lo. hi ha dues persones més desaparegudes a Vilaverd. Les comarques de Tarragona i les del Maresmes són les més afectades pels aiguats, amb zones que han quedat completament innundades. Entrevistem Rosa Mata, cap de guàrdia de Protecció Civil per conèixer les afectacions de les fortes pluges.

A Barcelona, les afectacions més importants s’han registrat al Raval i el Poble-sec. Parlem amb Antoni Reig, president de la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec


L’impacte de les mobilitzacions en l’economia i el turisme de Barcelona

Seguim analitzant, un dia més, les conseqüències de la sentència del judici del procés. Avui volem posar la mirada sobre el comerç. Les repercussions econòmiques que han provocat la setmana d’aldarulls nocturns que ha viscut la ciutat.

  • Montserrat Ballarín, regidora de comerç de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Gabriel Jené, president Barcelona Oberta i vicepresident de l’Associació Passeig de Gràcia.
  • Roger Pallerols, director del Gremi Restauració.

Amnistia demana ‘desescalar’ el conflicte

Amnistia Internacional ha reclamat urgentment a les autoritats que facilitin el dret de reunió pacífica i moderació en les actuacions policials a Catalunya. Parlem amb Adriana Ribas, coordinadora Amnistia Internacional Catalunya.


Xarxes

L’actualitat a través de les xarxes socials amb el Toni Noguera


Esports

Totes les notícies esportives de la ciutat amb el Carles Alcoyent.


Fonoteca

Nil Via obre el seu bagul sonor per parlar-nos de l’actualitat.