Imatge de Sant Antoni

Aquest dijous, últim debat especial de cara a les eleccions municipals del 26-M a ‘El matí de Barcelona‘, dedicat al respecte a la diversitat. També parlem de la manifestació que han convocat pares i mares del Poble-sec per queixar-se de la manca de places de P3 a les escoles públiques.


Especial 26-M: Barcelona, una ciutat diversa

Barcelona és una ciutat tan oberta com diuen? El debat d’aquest dijous del ‘Hashtag Barcelona‘ recull idees i propostes de veïns i veïnes de la ciutat sobre el respecte a la diversitat de nacionalitats, cultures, religions i sexualitats. En parlem amb:

  • Cheikh Drame, activista antiracista i membre del consell de SOS Racisme
  • Cristian Carrer, psicòleg social i coordinador tècnic de l’Observatori contra l’Homofòbia
  • Delio Muvuma, extutelat i coordinador de Diem 25
  • Sílvia Albert, actriu i creadora de l’obra ‘No es país para negras’

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Manifestació per la manca de places de P3

Continuen les protestes de famílies sense plaça de P3 a l’escola pública de cara al curs que ve. Aquesta tarda, s’ha convocat una manifestació al Poble-sec contra l’augment de les ràtios a totes les escoles del barri i la supressió d’una línia a l’escola Jacint Verdaguer. En parlem amb Pedro de Cos, president de l’AMPA d’aquest centre:


L’actualitat a les xarxes

La mort d’Eduard Punset ha omplert les xarxes de missatges de condol i de record, amb algunes de les seves frases més cèlebres. Però l’Albert Puyuelo també ens parla de l’estira i arronsa entre el Congrés i el Suprem per veure qui suspèn els diputats presos, així com de l’eslògan masclista de la candidata de C’s a Balaguer, dels estirabots del candidat del PP per Barcelona, Josep Bou, i de l’estrena de l’última pel·lícula de Tarantino a Cannes:


Les “breiking news”

La Dolors Boatella ens parla de la reaparició de Valle-Inclán al Congrés dels Diputats:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: