Imatge de Vallcarca i els Penitents

Què li demana la gent gran al pròxim alcalde de la ciutat? El ‘Hashtag Barcelona‘ recull les principals preocupacions del col·lectiu de majors de 65 anys, que representen el 21,6 % de la població barcelonina. Aquest dimecres, també consultem l’Autoritat Catalana de la Competència sobre la normativa de les VTC’s, aprovada per l’Àrea Metropolitana, i la regulació del preu del lloguer, aprovada pel govern de la Generalitat.


Especial 26-M: una ciutat per la gent gran

Què li demanen els majors de 65 anys al futur alcalde de Barcelona? La gent gran representa el 21,6% de la població de la ciutat i sovint es queixa que les polítiques de ciutat no els tenen en compte. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


El lloguer i les VTC’s, segons Competència

Tant l’aprovació del decret de la Generalitat que pretén limitar el preu dels lloguers dels pisos, com la regulació de les llicències VTC’s per part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), hauran de passar ara pel sedàs de l’Autoritat Catalana de la Competència. En parlem amb el seu president, Manel Coderch:


La Urbana protesta contra Colau

A només cinc dies per a les eleccions, el sindicat de la Guàrdia Urbana CSIF ha convocat una manifestació a la plaça Sant Jaume en contra de la gestió de l’alcaldessa, Ada Colau. En parlem amb Emilio Zambrano, secretari d’organització del CSIF:


L’actualitat a les xarxes

La sessió constitutiva del Congrés i del Senat, amb la participació dels presos independentistes i el boicot d’altres diputats a la seva promesa del càrrec, és l’única protagonista del repàs a les xarxes socials que ens porta aquest dimecres l’Àlex Solà:


La fonoteca

El Nil Via ens parla de les històriques guinguetes de la Barceloneta:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: