Temporal obliga a tancar clubs i activitat esportiva
Foto: @CNBarcelona

Afectacions pel temporal

Aquest dimarts, continuen les afectacions per la borrasca Glòria a la ciutat de Barcelona. Mentre els Mossos d’Esquadra continuen investigant la possible desaparició d’un home a la desembocadura del riu Besòs, que podria quedar en una falsa alarma, els tècnics de l’Àrea Metropolitana de Barcelona treballen des de fa dies per minimitzar l’impacte del temporal a les platges. Ens ho explica Dani Palacios, cap del Servei de Platges de l’AMB:


Acord pels pressupostos

Ada Colau ha aconseguit arribar a un acord històric per aprovar els pressupostos de l’Ajuntament de Barcelona de cara a aquest 2020. El govern dels comuns i el PSC ha arribat a un acord amb ERC i Junts per Catalunya que permetrà tirar endavant els comptes en el ple del 31 de gener. En parlem amb la presidenta del Grup Municipal de Junts per Catalunya, Elsa Artadi:


Encariment de les àrees verda i blava

L’acord de pressupostos preveu, entre d’altres coses, incrementar els ingressos de l’Ajuntament a través de l’encariment de les àrees verda i blava, tal com va anunciar el govern a l’octubre. Els conductors hauran de pagar més en funció de l’etiqueta ambiental del seu cotxe i els residents passaran a pagar sempre. Ho valorem amb Mònica Xufré, de la Plataforma d’Afectats per les Restriccions Circulatòries:


Cal una reforma de la llei de l’avortament?

Des de 2015, les menors de fins a 18 anys no poden avortar sense el consentiment dels seus pares. Aquesta legislació, aprovada durant el govern Rajoy, podria haver estat el detonant del cas del nadó acabat de néixer abandonat al riu Besòs, que va acabar morint. El cas ha generat un debat sobre la necessitat de remodelar la llei. En parlem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un resum de l’actualitat esportiva:


Agenda

La Bea Rodríguez fa una tria de les nombroses propostes culturals de la ciutat, com ara la Festa Major de Sant Antoni o els concerts de Los Secretos i Keane, entre d’altres:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: