Desallotgen l’acampada d’Universitat

La Guàrdia Urbana ha desallotjat l’acampada de la plaça Universitat durant la matinada d’aquest dimecres. Els agents han detingut dues persones que han presentat resistència. S’ha reobert el trànsit a la Gran Via i a la Ronda Universitat, que portava tallat unes tres setmanes. La Jèssica Moreno ens explica com s’ha despertat la zona aquest dimecres al matí:


Amnistia demana l’alliberament dels Jordis

Un mes després de la sentència del Suprem contra els presos independentistes, Amnistia Internacional, finalment, hi ha dit la seva. L’ONG demana la nul·litat de la condemna per sedició a Jordi Sánchez i Jordi Sànchez i, per tant, el seu alliberament immediat. En parlem amb Susanna Barreda, parella de Sànchez:


Denúncies per identificacions racials

Segons un estudi de SOS Racisme, la meitat de les identificacions policials són per motius racials. Els darrers dies, s’ha fet viral el cas d’un jove que ha fet un vídeo en què denuncia que la policia l’atura contínuament només pel seu color de pell. En parlem amb:

  • Ton Vieira, estudiant d’interpretació
  • Èric Peña, model
  • Imma Viudes, portaveu del sindicat de Mossos SAP-FEPOL
  • Jordi Rodríguez, portaveu del sindicat SAPOL
  • Kaire Ba, portaveu de SOS Racisme
  • Miquel Àngel Essomba, director de la càtedra d’educació comunitària de la UAB

Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Esports

El periodista de ‘btv esports’, Carles Alcoyent, fa un resum de l’actualitat esportiva:


La fonoteca

El Nil Via ens recorda grans funerals de la història de la ciutat, coincidint amb el 20-N, quan fa 44 anys de la mort de Franco:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: