imatge de Diagonal Mar

Els últims casos coneguts d’abusos sexuals a menors comesos per religiosos han esquitxat escoles, rectories i i fins tot l’Abadia de Montserrat. En parlem aquest dimarts al ‘Hashtag Barcelona‘.


Abusos sexuals a l’Església

Les denúncies més recents de víctimes del col·legi dels Claretians, de l’escola Vedruna de Gràcia o dels Maristes, i els casos d’Arbeca, Constantí, Vilobí, i Montserrat qüestionen l’actuació de l’Església a l’hora de condemnar aquests casos i prevenir-los. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, cada dia, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Dispositiu contra el top manta

Des d’aquest dilluns, s’ha desplegat un dispositiu permanent de seguretat a l’intercanviador de la plaça de Catalunya per mirar d’impedir que s’hi instal·lin venedors ambulants. Hi participen conjuntament els Mossos, la Guàrdia Urbana i els vigilants de Renfe i de TMB. En parlem amb Jordi Rodríguez, portaveu del sindicat SAPOL de la Guàrdia Urbana:


La segona superlluna

Aquest dimarts, es podrà veure la segona superlluna del 2019. Quan és més recomanable veure-la? Li ho demanem a Joan Anton Català, químic quàntic i màster en astronomía i astrofísica divulgador científic:


L’actualitat a les xarxes

El misteri dels paraigües que punxen barres de pa queda resolt, però també parlem de com el parlament Europeu s’alinea amb els poders fàctics de l’Estat espanyol per impedir parlar a líders polítics catalans o com hi ha soroll a les xarxes socials que vol desmobilitzar els vots dels catalans en les pròximes eleccions. Ens ho explica el Toni Noguera:


Gimcana cultural

La celebració dels 25 anys del CCCB és la recomanació més destacada d’aquesta setmana de la Bea Rodríguez:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: