Les multes als patinets es multipliquen per quatre

Els patinets i els accidents

La Guàrdia Urbana investiga si la mort d’una dona de 82 anys al Raval va ser fruit de l’atropellament per part d’un patinet elèctric, tres dies abans. Ole Thorson, de l’Associació per la Prevenció d’Accidents de Trànsit (APAT), creu que s’ha de comptar com una víctima d’accident de circulació si algú mort fins a un mes després de rebre un cop:

Xavier Oliva, director general de la botiga de patinets d’Urban Fan, recomana als usuaris de vehicles de mobilitat personal la contractació d’una assegurança de responsabilitat civil:


#ElVioladorEresTú, un fenomen viral a les xarxes

La performance d’un grup de noies de Xile que, amb els ulls tapats, criden: “El violador eres tú” ja ha fet la volta al món. L’objectiu de l’acció, que s’ha reproduït a molts altres països, era denunciar la violència contra les dones. En parlem amb:


Xarxes

L’actualitat vista a través del filtre de Twitter, amb la lupa del Toni Noguera:


Agenda

La Bea Rodríguez fa una tria de les nombroses propostes culturals de la ciutat, entre les que destaquen el concert de nadales de les germanes Neddermann a El Maldà o l’espectacle de llum de la Sagrada Família:


Esports

El Carles Alcoyent ens explica tots els detalls del Nàpols, pròxim rival del Barça als vuitens de final de la Champions, i ens explica la resta d’emparellaments:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: