Imatge de Sarrià

Els alts nivells de pol·len previstos per aquesta setmana a la ciutat disparen els símptomes de les al·lèrgies. Aquest dimecres, al ‘Hashtag Barcelona‘, parlem de les causes de l’augment de la pol·linització i de com combatre les al·lèrgies al pol·len amb experts en medi ambient, canvi climàtic i al·lergòlegs.


S’avança la primavera: alerta al pol·len

Les temperatures suaus, més pròpies de primavera que de l’hivern, combinades amb la poca pluja dels darrers mesos, han propiciat que les persones amb al·lèrgies respiratòries n’estiguin patint els símptomes amb més intensitat. Molts arbres han florit abans d’hora i han produït una gran quantitat de pol·len. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Torna la polèmica pels llaços grocs

La Junta Electoral Central ha ordenat a la Generalitat que retiri el llaç groc dels edificis públics de la seva competència, però encara no ha comunicat res a l’Ajuntament. Recordem que C’s i PP n’han sol.licitat la retirada també de la façana del consistori. En parlem amb Marilén Barceló, portaveu del Grup Municipal de Ciutadans:


SOS Racisme denuncia un augment dels atacs als MENA

L’organització considera que l’atac al centre de Castelldefels no és un cas únic i aïllat i adverteix del risc de normalitzar els discursos xenòfobs i racistes. En parlem amb Alba Cuevas, portaveu de SOS Racisme Catalunya:


L’actualitat a les xarxes

Torna el debat sobre l’abstencionisme a les xarxes socials catalanes, amb posicions molt enfrontades. Al judici, hi torna a aparèixer ‘un tal Toni’, però a les xarxes interessa més l’aniversari de la World Wide Web, que no l’Internet. Ens ho explica el Toni Noguera:


Gimcana cultural

La Quinzena Metropolitana de Dansa, que s’inaugura aquest dimecres a la plaça de la Catedral, i el Passeig de Gourmets del Passeig de Gràcia són algunes de les recomanacions de què fer a Barcelona de la Bea Rodríguez:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: