habitatge

Les entitats socials reclamen als partits polítics que posin els problemes de la gent al centre de les negociacions per arribar a un acord de govern, a només dos dies per la constitució de l’Ajuntament i sense saber encara si el pròxim alcalde serà Ernest Maragall o Ada Colau. Aquest dijous, les entitats són les convidades al debat d”El matí de Barcelona‘, el mateix dia en què estem pendents d’un nou recompte de sensesostre als carrers de la ciutat.


Què demanen les entitats al futur alcalde?

Prioritzar els problemes de la gent per damunt dels interessos partidistes. Aquesta és la petició que fan entitats com la PAH, la FAVB o l’Aliança contra la pobresa energètica als grups polítics que estan negociant el futur govern de la ciutat. En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Condemna a Deliveroo

El Jutjat del Social número 31 de Barcelona ha condemnat a Deliveroo a readmetre a nou treballadors, acomiadats després de les protestes de fa dos anys per reclamar millores laborals. El magistrat considera nuls els acomiadaments i obliga l’empresa a pagar els salaris pendents. En parlem amb Núria Soto, portaveu Riders x Drets:


Nou recompte de persones sense sostre

Uns 700 voluntaris han participat aquesta nit al quart cens de persones sense llar d’Arrels Fundació. A banda de comptar quantes persones viuen al ras als carrers de Barcelona, els han fet un enquesta per saber com viuen i quin és el seu estat de salut. En parlem amb Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació:


L’actualitat a les xarxes

L’última jornada del judici al procés al Tribunal Suprem s’ha seguit amb especial intensitat a les xarxes, on molts ja tenen clar quin serà el sentit de la sentència. Però l’Albert Puyuelo també ens parla del hackeig que han patit Éric Abidal i els Radiohead, que han reaccionat de manera ben diferent:


Les “breiking news”

La Dolors Boatella ens parla de les vacances de Mariano Rajoy a Eivissa i del final del judici del procés:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: