Adéu a Diana Garrigosa

Diana Garrigosa ha mort sobtadament aquest dilluns a la tarda als 75 anys. L’esposa de Pasqual Maragall presidia la fundació que portava el nom de l’expresident i exalcalde, dedicada a la lluita contra l’Alzhèimer. El president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, entre moltes altres personalitats, han donat el condol a la família, a través de les xarxes socials. La recordem amb Carles Bosch, director del documental ‘Bicicleta, cullera, poma’:


Es reactiven les sancions a les motos mal aparcades

La Guàrdia Urbana començarà a sancionar les motos mal estacionades a les voreres de la ciutat. Mentrestant, l’Ajuntament ja ha adjudicat les llicències per a les empreses de motos i bicicletes compartides que volen operar als carrers de Barcelona. S’han admès les peticions de 21 empreses de motos compartides i 10 de bicicletes. En el cas de les motos, cada empresa podrà tenir 331 llicències i això obligarà a companyies com e-Cooltra a reduir un 85% la seva flota. En parlem amb Oriol Marimon-Clos, CEO d’eCooltra:


Aturat el desnonament del Clot

La justícia ha suspès el desnonament d’en Cinto, un veí del Clot de 92 anys, previst per aquest dimarts. Tant el govern català, com l’ONU havien demanat que s’aturés el llançament. Ho analitzem amb Robert Palomera, portaveu de l’Observatori d’Habitatge i Turisme del Clot i el Camp de l’Arpa:


El rebrot dels atacs homòfobs

Aquest dimecres s’ha convocat una concentració de rebuig per les agressions contra el col·lectiu LGTBI. La darrera va ser dissabte, quan dos nois van ser agredits a Gràcia per un grup de cinc joves. Però fa només dues setmanes un altre noi va ser ruixat amb gas pebre al Clot. En el que portem d’any, ja s’han registrat 28 incidents de caire homòfob, segons l’Observatori contra l’Homofòbia, que alerta d’un increment d’aquests comportaments. Ho debatem amb:


Xarxes

El més destacat de les xarxes socials, amb el Toni Noguera:


Agenda

El Festival Llum i una exposició sobre la història dels Quatre Gats, entre les activitats més destacades que ens proposa per aquesta setmana la Bea Rodríguez:


Esports

El Carles Alcoyent ens fa un resum de l’actualitat esportiva:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: