pessebre flotant port vell

La nova taxa de residus

El proper mes de maig, entrarà en vigor la nova taxa de residus que vol implantar l’Ajuntament de Barcelona. Els ciutadans pagaran entre 27 i 51 € anuals per llar, que aniran inclosos dins la factura de l’aigua. La nova taxa té com a objectiu fomentar el reciclatge i, en el futur, pretén que els barcelonins que més reciclin paguin menys. En parlem amb el portaveu del Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament, Jordi Coronas:


El Satisyer, un fenomen de vendes per Nadal

El Satisfyer promet ser un dels productes estrella d’aquesta campanya de Nadal. Aquesta joguina sexual, que es dedica exclusivament al plaer femení i se centra en l’estimulació del clítoris, ha batut el seu rècord de vendes a tot el món, i especialment a Espanya, durant el Black Friday. A més, ha implicat una gran revolució a les xarxes socials, on moltes influencers l’han promocionat, donant visibilitat a la masturbació femenina. Ho analitzem amb:

  • Kathy Martínez, content manager de Platanomelón
  • Montse Iserte, psicòloga, sexòloga i fundadora de la tenda eròtica Vibracions
  • Adeline Arànega, propietària de Kitsch, la primera botiga eròtica d’Espanya
  • Marta Roqueta, periodista especialitzada en feminisme i autora de ‘La poma a la pantalla’
  • Marta Puig Lyona, il·lustradora i autora del llibre ‘Sex-oh’
  • Kim Hernández, membre del comitè de joves expertes de la sèrie de betevé ‘Oh My Goig’

Xarxes

L’actualitat vista a través del filtre de Twitter, amb la lupa del Toni Noguera:


Agenda

La Bea Rodríguez fa una tria de les nombroses propostes culturals de la ciutat, entre les que destaquen el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris, una exposició sobre Lluís Llach a l’Arts Santa Mònica o el concert sobre les bandes sonores de John Williams al Palau de la Música:


Esports

El Carles Alcoyent ens parla de la convocatòria de Tsunami Democràtic de cara al clàssic i del partit de Champions d’aquest dimarts entre l’Inter de Milà i el FC Barcelona:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: