Imatge de la Nova Esquerra de l'Eixample

Aquest dilluns, al ‘Hashtag Barcelona’, hem parlat amb experts en comunicació sobre la degradació de les formes en política, després dels últims episodis de crispació tant al Congrés com al Parlament. Respòn a una estratègia política? “El matí de Barcelona” analitza també les reivindicacions que els motoristes han fet visibles aquest cap de setmana a la ciutat. I parlem de la Diagonal, que es queda sense llums de Nadal aquest any.

La degradació de les formes en política

La presumpta escopinada denunciada pel ministre Josep Borrell al Congrés, o l’“ens veiem al carrer” del diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa al Parlament, responen a una estratègia política? O són fruit de la crispació del moment? El ple de l’Ajuntament de Barcelona també ha viscut moments de tensió aquest últim any. N’hem parlat al ‘Hashtag Barcelona’ amb:

  • Toni Aira, periodista i professor de Comunicació Política a la UPF
  • Magda Gregori, politòloga i periodista. Redactora en cap del diari digital La Mira
  • Manuel Milián Mestre, periodista i ex-diputat del PP
  • Xavier Torrens, professor de ciència política de la UB
  • Rafa Garrido, cap de política de l’ACN i president del Col·lectiu Ciutadella

Segueix el debat aquí, en directe, cada dia, de dilluns a divendres, de 9h a 10h:


Centenars de motoristes ocupen la via Laietana

Després d’omplir de motos la via Laietana aquest diumenge, escoltem les reivindicacions del col·lectiu de motoristes, que acusen l’Ajuntament de Barcelona de demonitzar-los. N’hem parlat amb en Juan Carlos Toribio, portaveu de la Coordinador Nacional de IMU:

La Diagonal, sense llums de Nadal

L’Associació Diagonal Centre, que aplega els comerciants entre Francesc Macià i el passeig de Sant Joan, ha decidit prescindir de l’enllumenat per a aquesta campanya de Nadal. N’hem parlat amb Àlex Miró, gerent de Diagonal Centre:

L’actualitat a les xarxes

El Toni Noguera ens parla de la #VagaDeFam dels presos polítics a la presó, que ha estat el gran tema de les xarxes socials durant el cap de setmana. Però ha arribat el diumenge i, amb ell, les eleccions catalanes, ai perdó, #EleccionesAndalucía. No han agradat gaire els resultats aquí, això és cert. També comentarem #MadridCentral, que aquesta sí que sembla una idea que la gent voldria importar a Barcelona.

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: