Quan tothom ha abaixat la persiana, la Fira de Reis encara és una opció per trobar el regal perfecte. N'hi ha de tota mena, joguines, música, roba, fins i tot, productes amb caire polític. Les parades obren fins a la matinada i s'han convertit en una tradició per a molts dels que s'hi acosten. "Sempre et deixes alguna cosa per a última hora, quelcom que se t'acudeix." Però no tothom hi compra. Segons alguns paradistes, les vendes han minvat amb els anys. NÚRIA OLLÉ, Creacions NJ "Passegen però no compren gaire. Fa uns quants anys que venim i avui és el dia que es ven més de tota la fira." Els més solidaris poden donar un regal a les entitats que cada any s'acosten fins aquí i omplen diverses furgonetes. MARIA ISABEL MATEO, Hospital de Nens de Barcelona "És una cosa digna de veure. Els nens petits et porten les joguines i 'els tractaran bé'. T'ho pregunten." "Venim cada any a comprar alguna cosa. Hi comprem joguines per després donar-les a les entitats que les recullen per donar-les a les criatures que no en poden comprar." I per acabar la nit, una bona ració de xurros amb xocolata. "Cada any venim a la cavalcada, mengem un entrepà i després xurros." "Comprem els xurros, anem a mirar joguines // i s'acaba fins a les dues o tres de la matinada, segons, fins que el cos aguanti." Tant és així que, segons els xurrers, és la nit amb més feina de les festes.

La Fira de Sant Tomàs i de Reis de la Gran Via és l’opció de molts barcelonins per fer les últimes compres acompanyats d’una bona ració de xurros amb xocolata. Prova d’això en són les aglomeracions que aquest dijous s’han fet al davant de les 300 parades que hi ha a la fira.

La fira, que té l’origen en el segle XIX, atreu compradors d’última hora que busquen el regal perfecte entre les parades de joguines, llaminadures i artesania. També és tradició prendre xurros amb xocolata per acabar les festes. Hi ha 11 xurreries distribuïdes a la Gran Via, entre el carrer de Muntaner i el de Calàbria.