WestJet avió barcelona calgary canadà
Foto: Westjet

La línia aèria canadenca WestJet connectarà Barcelona amb Calgary (el Canadà) amb tres vols setmanals durant la temporada d’estiu, que va de maig a octubre, segons ha anunciat aquest dilluns la companyia.

En concret, el primer vol entre aquesta ciutat canadenca i Barcelona, la sisena ciutat europea on operarà aquesta línia aèria, sortirà el dia 6 de maig.

Connectar el món amb l’oest del Canadà

“Amb Calgary com a base d’operacions del nostre avió 787, l’accés entre les comunitats de l’oest del Canadà i aquestes destinacions intercontinentals exercirà un paper fonamental en la creació d’un canal d’aviació econòmicament pròsper que connecti millor els canadencs amb el món i el món amb l’oest del Canadà“, ha dit el director executiu del Grup WestJet, Alexis von Hoensbroech

Últimes connexions internacionals de Barcelona

Vueling va estrenar una ruta que connecta Barcelona amb Jordània aquest dissabte, 3 de desembre, amb dos vols setmanals entre la Ciutat Comtal i Amman.

L’aerolínia nord-americana United Airlines també ha anunciat un vol estacional sense escales entre Barcelona i Chicago. El servei començarà el 26 de maig del 2023 i operarà fins al 28 de setembre. La connexió es farà amb avions Boeing 787-8 Dreamliner, amb capacitat per a 243 passatgers, i la freqüència dels vols serà diària.

Per la seva banda, l’aerolínia Norwegian reobrirà amb caràcter estacional la seva seu operativa de curt radi a Barcelona per a la pròxima temporada d’estiu. La companyia espera contractar entre 60 i 70 persones a l’estat, entre pilots i tripulants de cabina, i tindrà base per a vuit avions, dels quals dos estaran a Barcelona; tres, a Alacant i la resta, a Màlaga.