El boom dels jocs de taula que es va despertar arran del confinament encara es manté. Els més demanats han estat els relacionats amb la situació epidemiològica com el Virus, un joc de cartes. Altres jocs per a dues persones com el Pandemic han tingut tant d’èxit que s’han esgotat a fàbrica. La sèrie televisiva ‘Gambito de dama’ també ha fet augmentar les vendes de taulers d’escacs.

Compres amb més anticipació

A la botiga JugarxJugar, especialitzada en jocs de taula, han tingut una campanya més bona que en festes d’anys anteriors. Marta Santisteban, propietària de la botiga, ens assegura que “els compradors s’han anticipat més i no han esperat als últims dies abans de Reis com era habitual abans”. Aquí han venut per a un públic familiar i per a parelles que compren jocs per a dues persones per si de cas hi hagués un altre confinament domiciliari.

Nova fornada de jugadors novells

A la botiga Kaburi han notat una tendència nova, i és que hi ha nous compradors de jocs de taula, que s’hi han aficionat en els darrers mesos i que volen adquirir clàssics com els escacs o el Rummikub. “Hi ha molta gent que sense saber el que volen han vingut a comprar”, ens comenta Josep Peña, propietari de la botiga. A Kaburi, la caiguda de l’afluència a la tenda s’ha compensat amb la venda en línia per als jugadors de tota la vida.

Al passeig de Sant Joan s’han format cues aquests dies davant botigues de jocs de taula. “La gent ha anat perdent la por, hi ha hagut més activitat ara que l’any passat”, explica Paula Navarro, dependenta de Norma Comics. La sensació és que els compradors han estat més previsors aquest any.