Finalitzen les obres de les sortides d’emergència de l’AVE. Han estat més de tres anys d’obres i d’incertesa per als comerciants de les tres zones afectades per aquestes obres: les confluències entre Mallorca i Nàpols, Mallorca i Independència i Comte d’Urgell amb Provença. Tot i ser en ple agost, els que tenen obert ja comencen a notar un canvi. “Ja ens han obert el carrer, han posat la parada de l’autobús… ja tornem a la normalitat però ha estat molt dur”, diu la María Martín, de la Mariona Merceria.

Ja tornem a la normalitat però ha estat molt dur”

En pocs dies, millora la clientela dels comerços ubicats en el punt de les sortides

Els comerciants celebren el final de les obres de les sortides d’emergència de l’AVE. En pocs dies han notat un augment de gent al carrer i de la clientela. Les expectatives són bones. “S’ha notat molt en l’afluència de gent que passa i hi ha més trànsit”, comenta la Inés Bayona, responsable d’un dels comerços afectats.

Ha millorat la visibilitat dels comerços

Encara hi ha voreres aixecades

Els comerciants de la confluència entre Comte d’Urgell i Provença encara continuen amb les voreres aixecades per passar-hi l’escomesa de la llum. Es queixen que els van dir que les obres acabarien a final de juliol, després el 6 d’agost, però encara hi ha limitacions per accedir als seus negocis.

Tot i que han finalitzat encara hi ha presència de les obres

La cara negativa són els negocis que han hagut de tancar, en part per la poca visibilitat i les afectacions de les obres i en part per la pandèmia.