L’administració concursal ja va demanar la liquidació de l’empresa el desembre passat, abans que el Jutjat Mercantil número 7 de Barcelona donés “in extremis” un termini per rebre ofertes viables que salvessin l’empresa. El jutge va donar 40 dies naturals  per intentar trobar ofertes de nous inversors com a últim intent per donar viabilitat a l’empresa abans de tancar. L’objectiu era salvar els llocs de treball. Tot i això, el termini concedit va finalitzar el 18 de febrer passat sense haver rebut “cap oferta valorada com a raonable“, segons l’administrador.

CCOO portarà Unipost als tribunals

Després que el titular del Jutjat Mercantil número 7, Raúl García Orejudo, hagi decretat la fase de liquidació d’Unipost, Comissions Obreres ha anunciat que portarà l’empresa als tribunals. El sindicat emprendrà accions legals contra el director de la companyia, Pablo Raventós, en considerar-lo responsable de la liquidació i tancament de l’empresa.

Els sindicats representats a la companyia estan citats el 26 de febrer per informar-los de l’obertura de la fase de liquidació. Ja s’ha avançat que s’abonaran les nòmines dels treballadors actius actualment.