A dos quarts de cinc de la tarda s'han concentrat davant de la Delegació del Govern. Amb enganxines, banderes, cartells i moltes ganes de fer-se escoltar, els manifestants han sortit al carrer contra la reforma laboral, que enguany fa dos anys que es va aprovar. La majoria de persones que s'han manifestat es queixen que la reforma laboral només els ha portat problemes. Els sindicats també han aprofitat la protesta per denunciar els impagaments que el Fons de Garantia Salarial està acumulant. Hi ha treballadors que van ser acomiadats per empreses que tancaven i, gairebé dos anys després, encara no n'han cobrat la indemnització. La manifestació ha acabat a la plaça de Sant Jaume, davant de la Generalitat.

El secretari general de la UGT, Josep Maria Àlvarez, ha criticat que “amb la nova reforma laboral els joves han de marxar del país” i ha afirmat que s’hauria de derogar perquè “no ha servit de res”. Des de CCOO, el secretari general del sindicat, Joan Carles Gallego, ha denunciat que la reforma ha estat utilitzada pels empresaris per bloquejar la negociació col·lectiva, l’ha titllat d’inútil i ha reblat que “no estem disposats a perdre el conveni”, en referència als 86 convenis laborals que podrien caducar aquest 2014. La presidenta de la Comissió Gestora d’USOC Maria Pecuero, ha demanat la retirada d’una reforma que, segons ella, ha suposat “més atur i menys drets per als treballadors”, i ha advertit que els sindicats continuaran lluitant.

La reforma, que va entrar en funcionament el 12 de febrer del 2012, es va fer amb l’objectiu d’abaratir l’acomiadament i incentivar la contractació a les pimes. Des de la seva aprovació, la normativa ja va tenir l’oposició dels sindicats, que van aconseguir mobilitzar milers de persones en la primera manifestació, i els sindicats han demanat diverses vegades la retirada de la reforma.