Uber ha anunciat que torna a la ciutat, dimarts de la setmana vinent, amb 350 taxistes que utilitzaran l’aplicació, segons ha avançat ‘La Vanguardia’ i ha confirmat l’ACN.

Fa més d’un any i mig l’aplicació va marxar de Barcelona per l’aprovació del decret que regulava les llicències VTC. Fonts de la companyia van explicar el novembre de l’any passat, però, que estudiaven “treballar amb el sector del taxi i de les administracions públiques en la recuperació del sector a Catalunya”.

A Madrid, la plataforma va integrar el taxi a la seva plataforma a finals del 2018 i s’hi van incorporar 1.500 taxistes. Elite Taxi ha rebut l’anunci amb un tuit adreçat a la companyia en què es llegeix: “Torna legalment o criminalment“.

Fonts d’Uber afirmen que “després de mesos de treball amb el sector del taxi i les administracions públiques”, dimarts, 16 de març, posaran en marxa el seu “servei d’intermediació de taxis a Barcelona”. La companyia confessa que torna a la ciutat amb el “compromís per a la recuperació del sector” amb un pla d’inversió “ambiciós” i el “compromís de donar prioritat al taxi” a Barcelona.