Turisme de Barcelona fa una valoració positiva de l’impacte del turisme els quatre dies del pont de Tots Sants a Barcelona. El president de l’entitat, Eduard Torres, ha detallat a TV3 que, des del mes de maig, “anem cap a una progressiva normalització respecte a les xifres del 2019”, és a dir, abans de la pandèmia. “Tot està anant bastant bé”, assegura Torres.

Ara bé, el president de Turisme de Barcelona detalla que el perfil del visitant que fa parada a Barcelona aquests dies és de mercats propers, és a dir, de la resta de l’estat espanyol, de França i d’Itàlia. Per aquest motiu, explica Torres, “es comença a notar una mica menys de despesa dels visitants”.

De fet, aquest és un cap de setmana “diferent de la resta de la temporada”, en què hi ha hagut més turista internacional —especialment dels Estats Units. “Això ha fet que tinguéssim una mica menys de gent en el conjunt de la temporada però una facturació més elevada”, afirma Eduard Torres, i afegeix: “Una facturació més elevada és la tendència que ens interessa a Barcelona”.