Campanya Turisme Barcelona congressos

Turisme de Barcelona Barcelona ha llançat una campanya per promocionar la ciutat com a seu de congressos. L’objectiu és liderar la recuperació postcovid a Europa en aquest àmbit, després d’un any en què les fires i mostres han patit una greu caiguda per la crisi del coronavirus.

Es tracta de la primera campanya promocional específica del consorci turístic, que ha triat un vídeo de la Barcelona d’abans de la covid, amb una Rambla plena de turistes i tot d’interrelacions sense mascareta ni distàncies de seguretat.

El saló audiovisual ISE havia de ser el primer gran congrés presencial. En principi s’havia de fer de l’1 al 4 de juny, però finalment s’ha ajornat pel 2022, i ha conservat només per a aquest any part de la programació en format digital.

Amb aquesta cancel·lació, el Mobile World Congress, serà el primer gran congrés internacional en format presencial. Tira endavant, del 28 de juny a l’1 de juliol, tot i que moltes empreses com Ericsson, Nokia, Sony o Facebook, han decidit finalment no ser-hi de forma presencial.