Tots ells han parlat de la importància d’aquest gran esdeveniment, que serveix a la ciutat per convertir-se durant uns dies en la capital mundial de la tecnologia mòbil i també genera moltes oportunitats de negoci.

En el seu discurs, Felip VI ha donat als assistents la benvinguda a Barcelona, una ciutat a la qual ha dit sentir-se molt vinculat “per la història, per vivències personals i familiars” i “pel seu pes econòmic i cultural”. L’alcalde Trias ha destacat que el Mobile World Congress “és molt important per transformar Barcelona en un nou ‘hub’ per a la tecnologia mòbil, de creativitat i d’innovació” mentre que el president de la Generalitat, Artur Mas, ha ressaltat “les oportunitats de negoci” que ofereix actualment Catalunya, la força de les “seves arrels històriques” i la seva “estima cap a la democràcia”.

Al sopar també han assistit  els principals consellers delegats de les empreses més importants del món en el sector de les comunicacions mòbils com Telecom, Telefónica, Intel, Huawei, Bharti Airtel, Vodafone, AT & T, Ericsson, Orange, Telstra, Gemalto i Deutsche Telekom, entre moltes altres.

La desena edició del Mobile World Congress 2015 se celebra de dilluns a dijous al recinte firal de Gran Via.