ÒSCAR SÁNCHEZ, portaveu del comitè de vaga de metro "Estem en el mateix punt des de fa setmanes. És veritat que l'empresa va fer uns primers moviments en contractació i, de fet, s'estan fent contractes molt més precris que fa unes setmanes. El segon tema on es bloqueja el conveni és en el de la congelació salarial. Estan maquillant números perquè l'augment de l'1 % sigui molt inferior al que demanem. El que està oferint l'empresa és un augment del salari base molt petit, i la resta està disposat a augmentar-lo però amb una prima variable per objectius. En una empresa de transport públic de viatgers creiem que s'ha de primar l'atenció al públic i no mesurar el sou en funció del volum de feina que facis."

La concentració s’ha convocat a les 18.30 h als Jardinets de Gràcia, coincidint amb la segona tongada d’aturades al metro, i a la qual també hi ha assistit el regidor de la CUP, Josep Garganté.

El portaveu del comitè de vaga, Òscar Sánchez, ha denunciat que les negociacions estan estancades des de fa setmanes perquè la direcció no vol incrementar l’1% del salari, tal i com demanen els treballadors, i “maquilla les xifres”.