Des de fa cinc anys que la Fundació Barcelona Comerç organitza la BCN Moda Comerç. És així com els carrers de la ciutat serveixen de passarel·les per mostrar als veïns les noves tendències de moda que poden comprar als establiments de barri. Segons els organitzadors, en aquestes passarel·les s’hi mostra moda urbana, de festa i complements, que estan a la venda a les botigues situades a menys de 10 minuts del lloc on se celebra la desfilada.

La primera desfilada del BCN Moda al Carrer serà la del districte de Sant Martí, que popularment ha estat una de les més visitades. Aquest any se celebrarà a les 21 hores de divendres, 24 de maig, al carrer de Cantàbria, entre Guipúscoa i Huelva. El tram de carrer on es farà la desfilada estarà tallat al trànsit.

Un dels atractius de la passarel·la serà la presència de models professionals, que vestiran la roba de les botigues de la zona.

Durant el mes de juny també se celebraran les desfilades de Sant Gervasi Comerç, al carrer de Muntaner amb la ronda del General Mitre, i del districte de Sant Andreu, a la rambla de Fabra i Puig.