pokins barcelona

Una empresa barcelonina, Hunger Brands, ha comprat els drets d’explotació de la mítica hamburgueseria Pokin’s, tot un símbol a Barcelona durant els anys 80. El local estava situat al número 3 de la plaça de Francesc Macià, on ara hi ha una farmàcia. La companyia ha explicat a betevé que està desenvolupant el projecte i que en un mes en podrà donar més detalls. Ara bé, tot fa pensar i com ja donen per fet altres mitjans com ‘Time Out’ o el portal gastronòmic Hule&mantel, que l’hamburgueseria tornarà a obrir a la ciutat, però com un negoci de lliurament a domicili.

De fet, Hunger Brands, és una companyia que regenta quatre marques de menjar per enviar a casa, cosa que fa preveure que el futur negoci segueixi la mateixa línia de la companyia.

El Pokin’s, el mític punt de trobada entre els joves de Barcelona

Pokin’s es va convertir en un punt de trobada entre els joves de la ciutat. Va ser el primer restaurant de menjar ràpid de Barcelona que va fascinar aquells que volien tastar el que veien a les pel·lícules americanes i, per això, anar al restaurant es va convertir en tot un esdeveniment familiar. S’oferien menús de 500 pessetes amb entrepà d’hamburguesa, una beguda i unes patates fregides. L’establiment va obrir el 1978 i va tancar a mitjans dels 90 i ara, 30 anys després, està a punt de ressuscitar.