Aquest dissabte ha obert portes una nova botiga de Shein a Barcelona. En aquest primer dia de funcionament, però, no s’han vist tantes aglomeracions ni cues per accedir-hi a primera hora, com sí que ha passat altres vegades. Per evitar-ho, en aquesta ocasió cal agafar tanda, amb tiquets que reparteixen a la botiga. D’aquesta manera, els qui vulguin entrar a comprar tenen una hora assignada per fer-ho.

Festius oberts 2022 a Catalunya: Tots els diumenges i festius amb botigues obertes a Barcelona

A la tarda, però, l’afluència de gent sembla que ha sigut major i s’ha pogut veure una bona filera d’un centenar de persones esperant poder entrar a l’establiment.

L’establiment està situat al número 15 de l’avinguda del Portal de l’Àngel i cada hora hi poden entrar unes 300 persones. Tot i el repartiment de tiquets, puntualment al llarg del matí s’han format petites cues davant la botiga i alguns usuaris ho han capturat a les xarxes socials.

Una botiga de 900 metres quadrats

La botiga temporal de Shein estarà oberta al públic fins al 29 de novembre. La botiga del gegant asiàtic de moda és la més gran que ha obert a Espanya i té més de 900 metres quadrats de superfície. Shein ofereix tota la col·lecció del catàleg. A diferència del que va passar al juny, en aquesta botiga els clients no només podran emprovar-se els productes, sinó que també podran passar per caixa per adquirir-los.