De cara a Nadal les pastisseries preparen torrons de xixona, crema i alacant... acompanyats, però, aquest any més que mai per propostes de torrons molt innovadores. Les noves tendències s'apliquen també ja als torrons, que inclouen sabors tan soprenents com el de llimona, gin tonic o mojito... Propostes que desperten curiositat entre els compradors, que amb aquests productes tenen garantida la sorpresa a taula. JOSEP MARIA RODRÍGUEZ, propietari de La Pastisseria Barcelona "Sempre cada any demanen novetats productes que sorprenguin quan els posis sobre la taula. El de mojito és molt cridaner i porta rom amb llima i a part pasta de fruita al seu interior, de llima també." És una realitat, doncs, la demanda creixent i la curiositat per descobrir noves modalitats de torrons per part dels consumidors, tot i així els clàssics continuen competint per les primeres posicions i el cert és que encara les continuen encapçalant... de moment.

Als torrons de Xixona, crema catalana, xocolata i d’Alacant els han sortit nous companys amb uns sabors tan sorprenents com el de llimona, gintònic, mojito o poma caramel·litzada. El propietari de La Pastisseria Barcelona i guanyador del premi mundial de Pastisseria 2011, Josep Maria Rodríguez, explica que els clients demanen cada any novetats que sorprenguin durant les festes. Tot i així els clàssics segueixen competint per les primeres posicions i el cert és que encara les continuen encapçalant.