El Tech Spirit Barcelona, les jornades per a emprenedors que ompliran el buit del Mobile World Congress 2020 i el Four Years from Now, es faran finalment del 23 al 27 de febrer majoritàriament a la Casa Llotja de Mar. Se celebrarà únicament aquest any i espera reunir-hi 2.500 persones. S’han programat més de 40 activitats gratuïtes amb la participació de 60 conferenciants. El certamen, organitzat per Barcelona Tech City, té el suport de l’Ajuntament, la Generalitat, el Govern espanyol i altres institucions.

Tret de sortida a la Boqueria

Les jornades arrencaran el 23 de febrer amb la celebració del Tech Spirit Lunch, -una proposta del Mobile World Capital Barcelona-, que es farà a la Boqueria i reunirà a 300 representants del món digital. I dilluns, 24 de febrer, es farà una recepció a l’espai All In One de CaixaBank. Però el gruix de les activitats es concentraran el 25 i 26 amb les conferències i taules rodones en diversos espais: Casa Llotja de Mar, Pier01 i Pier 03, entre d’altres.

Ferran Adrià, Tatxo Benet, Glovo i Seat, a les conferències

Ferran Adrià farà una conferència sobre innovació i transformació. També hi haurà experts locals i internacionals de referència com Jerome S. Engel, de la Berkeley University; Genís Roca; Alfons Cornella; Oscar Pierre, de Glovo; Tatxo Benet, de Mediapro; Elisenda Bou, de Vilynx; Carlota Pi, d’Holaluz; el futbolista i emprenedor tecnològic Esteban Granero, i representants de Seat, Telefónica, Novartis, entre d’altres.

També es farà l‘Open Challenges Innovation, on 120 “start-ups” catalanes i de tot el món proposaran solucions als reptes tecnològics en l’àmbit de la salut i la connectivitat. Alhora s’ha programat el Brokerage Event en el qual 240 empreses de més de 30 països participen en entrevistes bilaterals de 20 minuts amb altres empreses i grans corporacions per veure si poden fer negoci.

La festa de cloenda es farà al Palau Sant Jordi el  26 de febrer i serà oberta a tothom.