gent mascareta carrer

El govern ha anunciat que a partir de dilluns, 8 de març, les reunions d’un màxim de sis persones ja no estaran limitades a dos grups bombolla com fins ara. Tampoc es limitaran a dos nuclis de convivència, doncs les taules de bars i restaurants. Això sí, les taules com a màxim hauran de ser de quatre, com fins ara. És una de les mesures que s’han flexibilitzat després de la reunió del Procicat d’aquest dijous. A més, també es permet l’obertura dels locals de restauració de forma ininterrompuda des de les 7.30 h fins a les 17 h. El Gremi de Restauració havia demanat de forma reiterada abandonar el sistema de franges horàries que s’ha aplicat fins ara.

Recordem que als establiments de restauració, les taules només poden ser de sis persones en cas que siguin del mateix grup de convivència.

Tímides obertures els propers set dies

El govern ha decidit fer “tímides obertures” a partir de dilluns. A banda de les novetats en el sector de la restauració, també s’ha decidit ampliar la presència dels estudiants a les universitats fins al 30 %, permetre l’obertura dels vestidors dels espais esportius, i reprendre les competicions federades a partir dels 16 anys. També es podran reactivar les activitats extraescolars i de lleure dels alumnes de batxillerat i l’FP, i els centres cívics podran fer activitats a l’aire lliure per als majors de 60 anys.