La targeta de fidelització de clients Viba s’ha estrenat aquest dilluns al mercat del fresc de Sant Antoni, també als encants del mercat i a establiments de l’eix Sant Antoni Comerç. De moment ha entrat en funcionament en un període de proves i a poc a poc s’espera que diversos comerciants s’aniran adherint a la iniciativa. La nova targeta vol fidelitzar i captar nous clients.

Com s’aconsegueix la targeta Viba?

Els compradors la poden obtenir en format físic, digital i a través d’una aplicació que es pot descarregar des dels terminals Android i IOS al web de Viba Barcelona. A la pàgina podran consultar el saldo dels descomptes per comprar a les diferents botigues, el llistat de comerços adherits a la campanya i les novetats.

Els beneficis que podrà obtenir el client són com a mínim acumular un 1 % de descompte en el total de la compra que hagi fet. Cada establiment podrà decidir si augmenta el percentatge i quines ofertes aplica. Els clients podran disposar dels euros acumulats en un comerç específic i gastar-los en aquest mateix espai. La iniciativa també oferirà cupons de descompte del 10 % en aparcaments de B:SM, entrades amb un 25 % de descompte per visitar el Zoo de Barcelona i tiquets 2×1 en museus de la ciutat.

Viba arribarà a més barris

Aquesta campanya té la intenció de créixer. En les pròximes setmanes els clients del Mercat del Ninot podran estrenar la targeta. S’espera que més endavant arribi a altres comerços del districte de l’Eixample, i a partir del 2019 s’ampliarà a barris de tota la ciutat.