Les cuines d’una trentena d’hotels de Barcelona s’obriran als clients en el marc del Tapa tour. Es tracta de la primera ruta i concurs de tapes d’autor d’hotels urbans a la ciutat. Des d’avui i fins al 17 d’abril, els xefs d’aquests establiments cuinaran una seixantena de tapes per apropar les seves propostes gastronòmiques als ciutadans. A més de les tapes que participen en el concurs, també n’hi haurà -la meitat- de solidàries, en benefici de 23 causes socials i mediambientals que han escollit els mateixos hotels. El Palace Barcelona, l’Eurostars Grand Marina, l’Hotel Claris i el Mercer en són alguns dels participants. La llista sencera d’establiments la trobareu al web Hoteltapatour.com.

L’Hotel tapa tour neix arran de l’èxit de l’Open Day, que es va celebrar l’any passat a l’anomenat Poblenou Urban District. Llavors hi van participar només hotels d’aquest barri de Sant Martí però ara s’ha obert a la resta de la ciutat. Segons la directora de l’Hotel tapa tour, Nona Rubio, la ruta permetrà que els barcelonins coneguin espais que no estan acostumats a visitar.