La Balear tanca

La cadena de perfumeries La Balear tancarà definitivament les seves botigues durant el primer trimestre de 2021. Segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha pogut confirmar betevé, la companyia ja va presentar un concurs de creditors voluntari a finals del mes passat.

25 botigues i 129 treballadors

Segons expliquen fonts de la plantilla, empresa i treballadors estan negociant l’extinció dels contractes. L’empresa té 25 botigues a Barcelona amb 129 empleats, entre el personal dels locals i el magatzem que té a Sabadell.

Tres anys de pèrdues

La Balear acumulava tres anys consecutius registrant pèrdues i reduint el seu volum de vendes. L’any 2019, el grup va perdre 1,8 milions d’euros (un 12 % més respecte a 2018) i va registrar una facturació de 12,6 milions d’euros (un 18 % menys en comparació a l’exercici anterior).

86 anys d’història

La Balear va néixer com a empresa familiar l’any 1934. Vint anys després, el 1954, es converteix en un establiment de venda de sabons i olis. Amb el pas dels temps, va anar evolucionant amb la introducció de productes de cosmètica i perfumeria.