La rifa de Reis ha passat de llarg de la ciutat de Barcelona. Aquest any, els barcelonins no s’han emportat cap premi, a diferència del passat, que una administració de la travessera de Gràcia va repartir 80 milions d’euros.

Aquest any, el primer premi ha estat per al 57342, i algunes localitats catalanes n’han pessigat un bocí, com ara Vilanova del Camí, Lleida, Pineda de Mar i Mollet del Vallès. L’administració número 1 d’aquesta localitat ha repartit dos milions d’euros i la propietària de l’establiment, Maria Dolors Pedrola, ha assegurat que “per a un venedor de loteria, donar un premi així és el màxim que pot esperar”.

Com ja és tradicional, ho han celebrat amb cava i molts veïns s’han acostat a felicitar-los.

Els dècims del 57342 estan dotats amb 200.000 euros cadascun i han quedat ben repartits. Aquest número també ha portat sort a València, Cantàbria, Madrid o la Corunya, entre d’altres.

El segon número guanyador, premiat amb 75.000 euros per dècim, ha estat el 21816, i també s’ha venut a diverses localitats de tot l’Estat. A Catalunya ha esquitxat Vic, Lleida i Girona, on se n’han venut 28 sèries. Alguns dels premiats han anat fins als establiments on han comprat el número per celebrar-ho i alguns ja han tret la calculadora per veure a on poden invertir els diners. “Tenim dues filles i dos nets, de manera que això ens ho ventilarem ràpid”, deia un dels premiats.

El tercer premi ha estat el 26706 i s’ha venut a València i Valladolid.