En uns locals que hi havia sota el passeig de la muralla, al moll de Barcelona, es va fundar el restaurant Puda Can Manel. Era l’any 1870. Des de llavors i fins ara ha estat un dels restaurants de referència de la Barceloneta. Per les seves taules han passat pescadors, artistes, escriptors i polítics per gaudir de la cuina mediterrània i marinera, especialitzada en arrossos, fideuàs i suquets de peix. La Puda Can Manel tanca les portes, segons va avançar ‘El Periódico de Catalunya’, arran de la fi de la renda antiga per la venda de l’edifici a un grup inversor.

Els veïns i restauradors de la zona han acollit amb tristesa i estupefacció la notícia del tancament. Lamenten que a la Barceloneta hi ha cada cop menys locals on es pot menjar peix fresc, el que fa perdre personalitat al barri. Altres negocis emblemàtics que han canviat de mans, han conservat l’edifici i el nom però tenen una cuina que no té res a veure amb la d’abans. Pocs noms resisteixen als canvis a marxes forçades del barri com, per exemple, La Mar Salada, el Suquet de l’Almirall o El Rey de la Gamba.