La proximitat de l’estiu i les elevades temperatures dels darrers dies fan que molts barcelonins busquin maneres de refrescar-se. Les piscines de les terrasses dels hotels s’han convertit en una de les alternatives a les aglomeracions de les platges. Fins ara, però, aquests espais només eren accessibles als clients que pernocten als establiments. Per això, i aprofitant la baixa ocupació arran de la pandèmia del coronavirus, mitja dotzena d’hotels de la ciutat han buscat una fórmula per rendibilitzar les piscines i obrir-les als barcelonins.

Amb aquest objectiu, l’Hotel W, l’Arts, el Palace, el Hilton de Diagonal Mar, l’Amèrica i el Vila Olímpica Suites han creat el “day pass”, és a dir, una mena de forfet per poder passar tot el dia a la piscina. Els preus oscil·len entre els 20 i els 90 € per persona i inclouen, a més, serveis com ara tovallola, hamaca, còctel de benvinguda i, en alguns casos, una consumició. A més, alguns dels hotels amenitzaran l’estança a les seves terrasses amb discjòqueis o actuacions musicals.

Segon any sense la Setmana de les Terrasses

Mentrestant, aquest any, i per segon consecutiu, no se celebrarà la Setmana de les Terrasses dels Hotels, que en la seva última edició, la del 2019, va aplegar més de 200 activitats en més d’una seixantena d’establiments de la ciutat. En el seu lloc, en canvi, sí que hi haurà prop d’una vintena de propostes gastronòmiques, musicals i d’oci a les terrasses d’alguns hotels com el Palace que, fins i tot, preveu diverses sessions de cinema a la fresca.