Es repeteixen les cues a les pastisseries de Barcelona per comprar panellets aquest 1 de novembre, dia de Tots Sants, després d’aquesta castanyada. A la pastisseria La Colmena asseguren que han notat un increment de les vendes d’un 20 % respecte al 2019. Aquestes dades superen les expectatives del Gremi de Pastissers de Barcelona, que preveia recuperar les vendes prèvies a la pandèmia, tot i que els panellets són un 5 % més cars.

Els panellets criden l’atenció dels turistes

A la pastisseria La Colmena expliquen que en aquesta castanyada sense restriccions han notat un increment de les vendes i un augment dels turistes. De fet, aquest matí de Tots Sants, s’ha barrejat el públic local, que no volia quedar-se sense el dolç típic del dia de Tots Sants, amb els turistes. Els estrangers asseguren que desconeixen què són els panellets, però tampoc no es volen perdre l’oportunitat de tastar-los.

El panellet de pinyons, el més venut

Un any més, el panellet de pinyons és el més venut a totes les pastisseries. El Gremi de Pastisseria de Barcelona, calcula que tres de cada quatre panellets que es compren són de pinyons. Tot i això, els pastissers han innovat amb sabors nous com ara els de pera, gerds, poma o llimona.

Panellets variats pastisseria La Colmena
Panellets variats de la pastisseria La Colmena