Sant Martí és el districte amb més parades de castanyes de Barcelona. De les 36 llicències de parades de castanyes que l’Ajuntament ha tramitat aquest any 2020, 10 pertanyen a aquest districte de la ciutat. De fet, en suma dues de noves respecte a l’any passat.

Les parades se situen en eixos comercials com el carrer de Rogent, on hi ha un castanyer que es jubila aquest any, la rambla del Poblenou, la rambla de Guipúscoa, Diagonal Mar o la plaça de les Glòries.

Els responsables de les parades expliquen que en el primer tram de la temporada de castanyes han notat les restriccions a causa del coronavirus tot i que, asseguren, que per Tots Sants les vendes van ser semblants al que és habitual tots els anys. Ara esperen que l’obertura de la desescalada animi una mica l’activitat als carrers i, per tant, les vendes.

10 parades de castanyes a Sant Martí

Al web de betevé podeu consultar totes les parades de castanyes de la ciutat. Els 10 districtes de la ciutat tenen, com a mínim, una parada de castanyes i moniatos. Horta-Guinardó és el districte que té menys castanyeres, una parada al carrer del Tajo i el que en té més és Sant Martí, amb 10.