Avui el Carlos ha col·laborat amb els Reis Mags i ha repartit alguns regals, en aquest cas, econòmics. Té un estanc al carrer Gran de Sant Andreu i ha venut una part del 95.379, el segon premi, valorat en 75.000 euros al dècim. CARLOS RODRÍGUEZ, propietari estan premiat "He dado el segundo premio pero como se ha venido por máquina no se cuanto es. Se lo había pedido a los Reyes Magos, porque nunca he dado ningún premio." Tot i que Barcelona no ha pessigat cap altre premi, aquest número ha esquitxat altres poblacions catalanes, com l'Escala o Moià, que han venut deu dècims. Aquest matí encara no coneixien els premiats i, per això, en fan una crida. OLGA VALLDEORIOLA, propietària de l'administració premiada "Si algú té el número ens pot venir a veure! Estem molt contents." A més, aquest segon premi també ha anat a parar a Manresa i Castelldefels. Però on veritablement s'ha desfermat l'alegria és a Torrent, València. Van obrir l'any 82 i des de llavors han estat fidels al 8.354, que avui ha estat el primer premi. Des de l'administració han confirmat que han venut tots els dècims, dotats amb 200.000 euros. VASILA BABIERA, propietària de l'administració premiada "Mi hija lo estaba mirando y ha venido a decirme que lo habíamos dado." Avui tot eren abraçades i felicitacions. I els primers afortunats ja s'acostaven a celebrar-ho. "Des de hace 30 años compramos este número y siempre hemos sido clientes." I el tercer premi no ha marxat gaire lluny, el guardonat ha estat el 85.073, que s'ha repartit íntegrament a Benetússer, també a València.

El número 95379 ha obtingut el segon premi, dotat amb 75.000 euros el dècim, un guardó que ha estat molt repartit per tota la geografia espanyola. A Barcelona, un estanc del carrer Gran de Sant Andreu n’ha venut alguns dècims, però com que la compra s’ha efectuat per màquina encara desconeixen la xifra definitiva de butlletes venudes. A Catalunya, ha tocat en quatre poblacions més: Moià, Castelldefels, Manresa i l’Escala. El segon premi està guardonat amb 3.750 € per dècim.

El primer premi de la rifa de Reis ha estat per al número 8354, venut íntegrament a Torrent, al País Valencià, i dotat amb dos milions d’euros; el tercer premi, el 85073, també s’ha quedat a València, a la població de Benetússer.

El sorteig ha venut a tot l’estat espanyol 692 milions d’euros, 98,5 a Catalunya, un 6 % més que el 2016. Es calcula que cada català s’ha gastat 13 euros en butlletes en aquesta rifa de Reis, la segona més important de l’any, després de la loteria de Nadal.