Arriba Nadal i el sector de la restauració es frega les mans davant l’allau de feina que afrontaran en els pròxims dies. Una setmana abans, la crescuda ja s’accentua pels àpats de Nadal de les empreses. Negocis com la Taverna Cu-Cut ho tenen tot ple i no queda cap taula sense reserva de fins al dia 24 de desembre.

Luis Pintor, xef de la Taberna Cu-Cut, ha explicat que des d’aquesta setmana ja estan doblant comandes, reserves i torns, i ho continuaran fent la setmana vinent. En aquest local tenen capacitat per a 100 comensals. Tant aquest establiment com els altres dos del grup han decidit tancar la nit de Nadal, la nit de Cap d’Any i l’1 de gener per donar descans al personal.

Més de la meitat de la feina en una setmana

El propietari de Grupo Banco de Boquerones, Bruno Balbàs, assegura que l’increment de feina ja s’ha fet notar i es prepara per a una “setmana boja” on poden arribar a assumir “entre el 60 i el 70 % de la feina de tot el mes”. Des de l’estiu van començar a rebre reserves en dies concrets i assumeix que hauran de demanar un esforç a la plantilla perquè tripliquin torns quan fins ara se’n feien dos.

Comparteix a: