Quan es va prohibir consumir dins els restaurants, David Sadurní va provar el servei a domicili en diferents plataformes, però el que més li ha funcionat ha estat servir a peu de carrer. Han muntat una parada de bolets frescos de moltes varietats on normalment tenien la terrassa i també ofereixen plats cuinats per endur-se.

“No tenim cap persona a l’ERTO”

El restaurant Piccata fa 40 anys que és al barri i la clientela de tota la vida és la que millor resposta els ha donat. Estan contents perquè amb aquesta proposta han aconseguit capejar la crisi amb nota. “Això ens ha permès tenir tot el personal treballant, que era el nostre objectiu principal, no tenim cap persona a l’ERTO i això ens omple de felicitat”, explica David Sadurní.

Bolets en comptes de terrassa

Els bolets són els protagonistes del xamfrà de Viladomat amb la Gran Via. Amb les restriccions de la pandèmia, David Sadurní, que fa 20 anys que està al capdavant del restaurant Piccata, ha decidit treure el producte fresc a l’espai destinat a la terrassa. S’hi poden trobar una quinzena de varietats de bolets.

Un espai de cuina a la vorera

Ho defineixen com un espai gastronòmic, recomanen com netejar i preparar els bolets i també intercanvien receptes amb els clients. N’hi ha qui prefereix cuinar-los a casa, però per als que vulguin la feina feta el restaurant ofereix arrossos, pizzes truites, remenats i altres plats. I seguiran així encara un parell de setmanes més, fins que s’acabi la temporada. El producte els arriba de Mercabarna i és d’origen nacional, d’acord amb la seva filosofia de cuina de proximitat.