reobren els restaurants

El Gremi de Restauració de Barcelona es mostra “terriblement decebut” després que el govern hagi anunciat que prorrogarà les restriccions actuals fins al 9 d’abril. Així ho han fet saber a través d’un comunicat després de conèixer la noticia. El sector considera que el govern va generar l’expectativa que podrien tornar a servir sopars per Setmana Santa.

El gremi insisteix que la decisió contrasta amb les declaracions fetes els últims dies en què el govern s’havia mostrat a favor d’ampliar l’horari de la restauració per permetre que s’hi poguessin servir sopars: “Ens sentim enganyats. El govern, a consciència, va generar l’expectativa que es faria un pas endavant i es recuperarien els sopars per Setmana Santa”, denuncia Roger Pallarols, director del gremi. “També ens van fer creure que revisarien el tancament de la restauració dels centres comercials, i res de res”.

Demanen canvis en el Procicat

Fa gairebé sis mesos que bars i restaurants no poden servir sopars. El Gremi de Restauració diu que els restauradors han perdut “la paciència, l’esperança, els estalvis, els projectes de futur i els somnis”. També denuncien que el govern ha de recuperar la iniciativa i demanen al nou president de la Generalitat “que procedeixi a renovar, de manera íntegra, els quadres polítics i tècnics que formen el Procicat”.