terrassa restaurant amb clients amb mascareta

El Gremi de Restauració de Barcelona ha exigit en un comunicat que volen recuperar l’horari d’obertura continua fins a les 21.30 h i eliminar les franges horàries establertes ara, i adverteix que “no acceptaran solucions intermèdies”. El Gremi ha fet l’anunci hores abans que el govern català decideixi si flexibilitza les mesures perquè entrin en vigor el dilluns que ve.

“No acceptarem solucions intermèdies”

Segons el director general del Gremi, Roger Pallarols, els restauradors volen que s’acabi el “semitancament en què estem instal·lats des d’abans de Nadal”. Les declaracions del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, en què reconeix que cal “donar aire” als sectors econòmics, ha generat esperances entre els restauradors. Diu Pallarols que el sector “no entendrà que no es produeixi una relaxació significativa de les restriccions a partir de l’1 de març”.

El Gremi espera una reunió amb Vergés

En el comunicat, el Gremi recorda que des d’abans de les eleccions del 14 de febrer espera que la consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, respongui la petició de reunió que s’ha traslladat per abordar la relaxació de les restriccions actuals.